Bestil online
Book Bord
Kontakt os

Mød Lyokoi

Mød Lyokoi

Lyokoi – Japansk Restaurant er traditionel japansk mad og asiatisk inspirerede cocktails, serveret i lokalerne som husede det legendariske Nørreris. Mød os i en blanding af japansk og randrusiansk historie. Ambitionerne er høje, ikke kun fra køkkenets side, men for hele gæsteoplevelsen.
Start din aften på Lyokoi. Spis dig mæt i japanske delikatesser. Nyd en cocktail i sofaen.

Vi glæder os til at se dig.
/Lyokoi Team

Historie

Lyokoi er en asiatisk legende om Koi-karper, et vandfalg og drager. Koi-karper svømmer én gang om året op ad vandfaldet. Vandfaldet er så højt, at toppen ofte ikke er til at se for skyer. Legenden siger, at fisken bliver til en drage, når den når toppen. Koi-fisken er samtidig et tegn for lykke.

Lokalerne

Lyokoi – Japansk Restaurant er beliggende i historiske lokaler,som de fleste kender som Nørreris. Man taler om det gamle Nørreris, og det nye Nørreris. Dette er fordi, der 8. December, under 2. Verdenskrig, var 3 mænd, som sneg sig ind under dansegulvet og placerede en bombe. Dansegulvet blev sprunget i luften, og man åbnede i 1958 det nye Nørreris. I mange år var Nørreris byens danserestaurant med kangkang-dans og live musik. Nørreris lukkede i 90’erne. Siden har en mongolsk barbeque prøvet lykken, og ellers har lokalerne stået tomme. Det ændrer Lyokois efer, Fu, d. 11. Juni 2018, da han åbner Lyokoi – Japansk Restaurant.